Integritetspolicy

Integritetspolicy RealCoolDeal.se


6 december 2018
RealCoolDeal.se är en del av BN Projects BV. Din integritet är väldigt viktig för BN Projects BV, varför vi strikt följer lagstiftningen kring integritet. Detta innebär att din data är säker hos oss och att vi alltid använder den på ett korrekt sätt. I den här integritetspolicyn utvecklar vi vad vi gör med din information på webbshoppen RealCoolDeal.se.
Kontakta BN Projects BV om du har några frågor eller om du vill veta vilken information vi lagrar om dig.

Ansvar
Den juridiska person som ansvarar för behandlingen av personuppgifter är:
BN Projects BV
Peizerweg 97
9727 AJ Groningen
Tel.: +31 850656288
Nummer hos Handelskammaren: 70053669
Dataskyddsombudet kan nås på info@bnprojects.eu

Orderbehandling
När du beställer något från oss använder vi dina personuppgifter för att bearbeta beställningen effektivt. Vi kan då komma att vidarebefordra dina personuppgifter till vår leveranstjänst för att kunna leverera beställningen till dig. Vi erhåller även information om din betalning från din leverantör av bank- eller kreditkortstjänster.
För detta använder vi:
- namn, adress, ort;
- telefonnummer;
- fakturaadress;
- betalningsinformation;
- e-postadress;
- IP-adress.

Vi behöver den här informationen på grund av det avtal vi ingår med dig.

Kontaktformulär

Du kan använda kontaktformuläret för att ställa frågor eller skicka förfrågningar. För detta använder vi:

För detta använder vi:

- E-postadress;
- IP -adress;
- Förnamn och Efternamn

Kundinformation för lagringsperiod:

Vi behåller informationen nedan baserat på ditt eget tillstånd.

  • - Kundinformation (namn och adressinformation, e-postadress, telefonnummer): upp till 1 år efter den senaste transaktionen.
  • - Faktureringsdata, transaktionsdata och andra finansiella data av våra kunder : 1 år baserat på den lagstadgade skatteplikten.
  • - Faktureringsdata, transaktionsdata och andra finansiella data från våra leverantörer : 1 år baserat på den lagstadgade skatteplikten.
  • - Beställningshistorik (delar som inte omfattas av lagstadgad skatteplikt): så länge du har ett avtal eller annan relation med oss ​​och upp till 1 år därefter.
  • - Korrespondens: så länge du har ett avtal eller annan relation med oss ​​och upp till sju år därefter.

Nyhetsbrev

Du kan prenumerera på vårt nyhetsbrev, vilket ger dig nyheter, tips och information kring våra produkter och tjänster. Du kan avbryta prenumerationen när som helst. Varje nyhetsbrev innehåller en länk för att avbryta prenumerationen.

Din e-postadress kommer endast att läggas till i listan på prenumeranter om du givit ditt tillstånd till detta. Dessa uppgifter kommer att lagras senast tre månader efter det att du har avbrutit prenumerationen.


Statistik och profilering

Vi för statistik kring hur vår webbshop används. Vi använder denna statistik för att förbättra vår webbshop och för att endast visa relevant information. Vi kan komma att kombinera din personliga information för att få veta mer om dig. Vi kommer naturligtvis alltid att respektera din integritet. Du kan när som helst meddela oss om du inte vill att vi ska göra detta.
Vi använder din IP-adress i det här syftet. Vi har ett berättigat intresse för detta. Våra affärspartners, Google Analytics, Visual Website Optimizer, Bing Ads, Outbrain och Facebook lagrar denna information.


Reklam

Vi skulle vilja skicka dig reklam om erbjudanden och nya produkter eller tjänster. Vi gör detta:
- Per e-post
Du kan när som helst avbryta annonseringen. Varje e-postmeddelande innehåller en länk för att avbryta prenumerationen.


Distribution till andra företag eller institutioner

Vi delar endast dina uppgifter med andra parter om det verkligen är nödvändigt för våra tjänster. Vi delar dina uppgifter med:
- våra leveranspartners, så att din beställning kommer att levereras till rätt adress;
- IT-tjänsteleverantörer, så att vår webbshop fungerar optimalt och att vi kan erbjuda dig rätt service;
- marknadsföringsändamål, så att vi kan öka vårt räckvidd;
- Kundsupport, så att vi kan svara på dina frågor på ett tillfredsställande sätt och/eller bemöta dina klagomål; - Under suspekta omständigheter krävs vi att dela kundinformation med myndigheterna.


Dessa parter, kända som processorer, behandlar uteslutande personuppgifter för vår räkning. Vi har ingått ett databehandlingsavtal med dataprocessorer enligt vilka dataprocessorerna är skyldiga att respektera alla skyldigheter enligt dataskyddslagen, den europeiska allmänna dataskyddsförordningen och denna integritetspolicy. En lista över våra dataprocessorer kan erhållas från dataskyddsombudet.

Var din data lagras

Vi lagrar din data i olika databaser. Din data lagras nästan alltid inom den europeiska unionen. Endast dataflödet som är relaterat till utskick av våra nyhetsbrev går via USA, med hjälp av Mailchimp. Denna part är registrerad under Privacy Shield, vilket tillhandahåller tillfredsställande med skydd.

Cookies

Vår webbshop använder cookies. Cookies är små filer som används för att lagra information, så att du inte behöver fylla i den varje gång. De gör det också möjligt för oss att se att du besöker oss igen.
Du kan inaktivera cookies via din webbläsare, men vissa saker i vår butik fungerar inte korrekt om cookies är inaktiverade.
Se vår hemsidas cookiepolicy för mer information.

Skydd

Vi tar personuppgiftsskydd på högsta allvar. För att värna om din integritet vidtar vi följande åtgärder:
- Tillgången till personuppgifter skyddas av användarnamn och lösenord. Vi använder säkra anslutningar (Secure Sockets Layer eller SSL), som skyddar all information mellan dig och vår webbplats när du anger personuppgifter. Vi för loggar på alla förfrågningar om personuppgifter.
Ändringar av denna sekretesspolicy

Om vår webbshop ändras måste vi naturligtvis också ändra sekretesspolicyn. Var alltid uppmärksam på ovanstående datum och kontrollera regelbundet efter nya versioner. Vi gör vårt bästa för att meddela ändringar separat.

Åtkomst, redigering och radering av data

Om du har några frågor eller vill veta vilken personlig information vi har kring dig kan du alltid kontakta oss. Se våra kontaktuppgifter nedan.
BN Projects BV
Peizerweg 97
9727 AJ Groningen
Nederländerna

Momsnummer: NL858121281B01
Handelskammaren: 70053669
Tel.: +31 850 656 288
E-post: info@bnprojects.eu

Du har följande rättigheter:
- Rätt till en redogörelse av vilka personuppgifter vi har och vad vi gör med dessa
- Rätt att få tillgång till de personuppgifter vi besitter
- Rätt att se till att fel korrigeras.
- Rätt att radera föråldrade personuppgifter.
- Rätt att återkalla samtycke
- Rätt att invända mot en viss användning
För att säkerställa att vi inte redigerar eller raderar data tillhörande fel person ber vi dig vänligen att tydligt uppge vem du är.


Inlämning av klagomål

Om du anser att vi inte hjälper dig så som vi borde har du rätt att lämna in ett klagomål till datatillsynsmannen. Detta kallas dataskyddsmyndigheten.

Kontaktuppgifter
RealCoolDeal.se
BN Projects BV
Peizerweg 97
9727 AJ Groningen
Nederländerna

Momsnummer: NL858121281B01
Handelskammaren: 70053669
Tel.: +31 850 656 288
E-post: info@bnprojects.eu

Har precis lagts till i din önskelista:
min önskelista
Du har just lagt den här produkten i varukorgen: